Jaké kabelky letos letí?

Jaké kabelky letos letí?

Kabelka je nedostižný doplněk každé ženy – nejen, že do ní naskládáte vše potřebné, ale navíc jí můžete fantasticky ozdobit svůj outfit! Vyberte si trendy kabelku, která vám bude nejvíce vyhovovat – ať už prostornou na notebook a dokumenty do práce nebo na maličkou a praktickou na večírky.

Kabelky - kožené

Ať už jste na pravou kůži nebo raději dáváte přednost umělým materiálům, kožené kabelky vypadají elegantně a skvěle je dáte dohromady s většinou moderních bot. Jen pamatujte na to, že nekvalitní koženka není příliš odolná vůči oděru, takže se po nějaké době začne loupat. Neberte ji tedy jako velkou investici.

Kabelky - sportovní

Pokud máte ráda pohodlný styl oblečení a své milované kecky nevyměníte za nic na světě, pravou volbou jsou bez pochyby sportovní kabelky! Přitom se hodí i na běžné nošení a když je správně zkombinujete se zbytkem outfitu, budete vypadat skvěle.

Kabelky - luxusní

Všechny rády pokukujeme po drahých kabelkách a sníme, že jich budeme mít doma celou kupu. A čím nápaditější a extravagantnější, tím líp. Luxusní kabelky si ale nekupujeme proto, abychom si je neměli k čemu vzít. Při výběru drahé kabelky si tedy dejte hodně záležet na tom, aby vám vyhovovala a ladila se stylem šatníku. Pak ji budete moci nosit pravidelně a jako investice se vám vyplatí!

Kabelky - crossbody

Když potřebujete mít volné ruce, crossbody kabelky jsou ideální volba. Kabelky přes rameno jsou maličké, lehce vám přilnou na bok a nebudete o nich skoro vůbec vědět. Žádné sklouzávání popruhu z ramen ani jednostranné zatížení zad.

Nadčasová psaníčka

Elegantní a praktická. Psaníčka už dávno nepatří jen na plesy, můžete je nosit i kamkoli jinam. Najdete psaníčka maličká, kam se vejde jen mobil a peněženka, i velká a prostorná, kam hravě dáte i desky s papíry. Psaníčka se nejlépe kombinují s elegantními lodičkami – myslete na to už při nákupu a slaďte je s barvou bot, které máte nejraději.

Všechny komentáře

Zanechte odpověď